Lidt om os

Emballage Direct ApS har sin oprindelse i Veltuff A/S, der blev grundlagt i 1987. Gennem årene har Veltuff A/S opnået succes med levering af arbejdstøj og sikkerhedssko af høj kvalitet på det danske marked. Veltuff har i dag vokset virksomheden til over 200 medarbejdere og leverer til hele Nordeuropa. Vores danske hovedkvarter er placeret i Vallensbæk, hvor vi har en butik, kontorfaciliteter samt et lager på 4.000 m2.

I 2013 besluttede vi at etablere Emballage Direct på baggrund af den store efterspørgsel efter emballage. I dag har vi kontor med Veltuff og et lager på 10.000 m2. Med vores innovative tilgang og et stærkt indkøbsfællesskab i Danmark og Europa kan vi levere et bredt udvalg af emballageløsninger. Hos Emballage Direct har vi fokus på innovative produkter og bæredygtige emballage, og vores ultimative mål er at opnå 100% miljøvenlig emballage, der kan indgå i økosystemet uden at belaste det.

Vi tilbyder både skræddersyede løsninger og standardprodukter, og vi har en forpligtelse til at opfylde vores kunders behov og forventninger ved at levere produkter af høj kvalitet og enestående service.

 

Jeg har ansvaret for den direkte kontakt med kunderne, vejledning, pristilbud, opfølgning. Mit vigtigste fokus er, at du er tilfreds som kunde og høster store fordele ved at handle med os. Gensidig gevinst er mit mantra.

Max Calder, general manager

Max Calder, General Manager

Free HTML5 Template

Dag-til-dag levering i hele DK

Få et tilbud