Lidt om os

Emballage Direct udspringer af BACA Arbejdstøj Direkte, som blev etableret i Danmark i 2003. Med en betydelig engelsk moderorganisation i ryggen (af samme navn) har vi været i stand til at levere arbejdstøj og sikkerhedssko af høj kvalitet, til markant lavere priser på det danske marked. Fra en garage i Lyngby i 2003, er vi i dag en virksomhed på over 200 mand, der leverer til hele nordeuropa. Det danske hovedkvarter ligger nu i Vallensbæk med butik, kontorer og over 4.000 m2 lager.

En stor efterspørgsel på emballage har ført til, at vi har etableret Emballage Direct. Med en innovativ tankegang og et stærkt indkøbsfællesskab, kan vi levere alt i emballage, fra low-noise tape, til auto-bund kasser og strækfilm til ekstremt konkurrencedygtige priser.

 

Free HTML5 Template

Dine kontaktpersoner

Ring eller skriv til os, og lad os komme med et tilbud på din emballage!

Free HTML5 Bootstrap Template

Max Calder

Key Account Manager

Jeg har ansvaret for den direkte kontakt med kunderne, vejledning, pristilbud, opfølgning. Mit vigtigste fokus er, at du er tilfreds som kunde og høster store fordele ved at handle med os. Gensidig gevinst er mit mantra.

Email

 

Free HTML5 Bootstrap Template

Kasper Mejer Kjelgaard

Key Account Manager

Som specialist indenfor folie, strækfilm, bobleplast og tape er det mig, der sørger for at vores produktsortiment altid er optimeret og top-trimmet. Totalløsninger tilpasset den enkelte kunde er også mit bord.  

Email

 

Free HTML5 Bootstrap Template

Igor Popovski

Business development

Mit ansvar er udvikling af forretningen, at finde nye jagtmarker, nysalg, newbizz – kært barn har mange navne. Det vigtigste for mig er at skabe de rigtige relationer, hvor fordelene ved en samhandel er allerstærkest.

Email

 

Free HTML5 Bootstrap Template

Magdalena Przewoznik

Product Manager

Som Product Manager arbejder jeg med at udvikle vores produktsortiment. Det er mig, det holder styr på alt det administrative i forbindelse med godkendelser, fabrikationer, logistik og meget mere. Her er ikke kedeligt.

Email

 

Free HTML5 Bootstrap Template

Thomas Sørensen

Salgsassistent

Jeg står for at udvikle vores kundenetværk og skabe gode langvarige forbindelser. Mit fokus er at opdyrke det segment, der kan få allermest gavn af vores kompetencer og der igennem styrke vores position på markedet.

Email

 

Free HTML5 Bootstrap Template

Johnny Hansen

Lagerchef

Det er mig der holder styr på lageret. Blandt andet sørger jeg for at varerne altid står på rette sted, og at logistikken kører smertefrit, så dine varer kan komme afsted til tiden.

Email

 

Dag-til-dag levering i hele DK

Få et tilbud...